Pelerinaj in Tara Sfanta - Israel

plane
0 €
Israel -
    
1391766544_israel5(1)[1] (1).jpg
 • 1391766544_israel5(1)[1] (1).jpg

ZIUA 1. BUCURESTI - TEL AVIV – HAIFA - TIBERIAS 
Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Otopeni, pentru zbor Bucuresti – Tel Aviv. Dupa aterizare,  transfer la Haifa unde vom admira frumoasele gradini suspendate Bahai apoi vizitam biserica Stella Marris, muntele Carmel si grota proorocului Ilie. Cina si cazare la hotel in Tiberias.

ZIUA 2. CANA GALILEII – NAZARETH – MUNTELE TABOR  
Mic dejun. Dimineata vizitam Cana Galileii - biserica unde Domnul Isus a savarsit primul sau miracol transformand apa in vin. De la Cana ne indreptam spre Nazareth, locul unde Domnul Isus a copilarit si a trait cu Iosef si Maria. Vom vizita Biserica Sfintei Fecioare Maria si Catedrala Bunei Vestiri. Dupa amiaza ne indreptam spre Muntele Tabor, locul transfigurarii Domnului (optional: aprox 5 euro/persoana pt taxi). Intoarcere in Tiberias pentru cina si cazare

ZIUA 3. TIBERIAS – RAUL IORDAN – TABGHA – CAPERNAUM – GALILEEA - BETHLEHEM
Dupa micul dejun, calatorim de a lungul Vaii Iordanului spre Marea Galileii, vizitand locul unde Isus a fost botezat de catre Ioan Botezatorul in raul Iordan (Yardenit). Continuam cu Muntele Fericirii admirand panorama spre Tabgha si Capernaum. Vizitam Biserica Multiplicarii unde Domnul Isus a savarsit minunea inmultirii painilor, ruinele casei Sfantului Petru si vechea sinagoga. Deplasare catre Betlehem. Cina si cazare.

ZIUA 4. BETHLEHEM - IERUSALIM - BETHLEHEM
Mic dejun.  Incepem excursia cu o privire panoramica asupra Ierusalimului de pe Muntele Maslinilor. Vom vizita apoi Capela Inaltarii, Biserica Sfanta Eleona si ne vom plimba pe calea Duminicii Palmierilor pana la Biserica Dominus Flevit, unde Domnul Isus a plans soarta Ierusalimului. Intoarcere in Betlehem - locul unde Domnul Isus s-a nascut. Aici vom vizita Biserica Nasterii Domnului, Piata Ieslei (Mager) si campul pastorilor evrei unde acestia au fost anuntati de nasterea lui Mesia. Cina si cazare la acelasi hotel din Bethlehem.

ZIUA 5. BETHLEHEM – MAREA MOARTA – QUMRAN – IERIHON – BETHLEHEM
Mic dejun. Plecare spre Marea Moarta, travesand desertul Iudaic. Timp liber pentru baie si relaxare, dupa care trecem pe langa Qumran, locul istoric unde au fost gasite manuscrisele de la Marea Moarta. Incheiem ziua cu o vizita la Ierihon, cel mai vechi oras din lume (10 mii de ani). Aici se afla  Manastirea Ispitirii precum si Asezamantul Romanesc. Seara, cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA 6. BETHLEHEM – IERUSALIM – BETHLEHEM
Mic dejun. Pelerinajul la Ierusalim incepe la Zidul Plangerii de unde vom urca pe Muntele Moriah. Vom continua cu Via Dolorosa (drumul crucii) si Biserica Sfantului Mormant (mormantul Domnului), apoi Biserica Natiunilor si Gradina Ghetsimani. Urmeaza o plimbare pe Cardo Jerusalemului in directia Muntelui Sion pentru a vizita foisorul "Cinei cea de Taina" si Mormantul Regelui David. Intoarcere in Bethlehem pentru cina si cazare.

ZIUA 7. TEL AVIV 
Dupa micul dejun,  transfer la Tel Aviv, frumoasa capitala pentru o plimbare pe  faleza si ultimele cumpaturi. Transfer la aeroport pentru zbor spre Bucuresti.

 

Acte necesare obtinerii vizei:
• pasaport valabil minim 6 luni de la terminarea excursiei si o copie xerox a acestuia;

 

 Orar de zbor: Compania TAROM

Bucuresti ora 06:00 - Tel Aviv ora 08:35

 

Tel Aviv ora 20:05 - Bucuresti ora 22:50

 

IMPORTANT!

 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 • Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor. 
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii. 
 • Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. 
 • Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta. 
 • Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor. 
 • Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii:
  - insotiti de ambii parinti;
  - insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces;
  - insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie;
  - copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 pot calatori cu cartea de identitate
  Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pewww.politiadefrontiera.ro
 • Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent
     de cauza).
 • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport/securitate, in cazul in care valoarea acestora este modificata de compania aeriana.
 • Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
 • In cazul neobtinerii vizei pe aeroportul din Tel Aviv, se retin penalizari de 100%.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

   Parteneri:
Parteneri
Powered by MiniWeb.ro 2011
created by MiniWeb 2011