Hotel Elegance 5*

car
0 €
Turcia - Marmaris
    
1331132236_camera elegance_hotel.jpg
  • 1331132236_camera elegance_hotel.jpg

Localizare: Hotelul se afla pe plaja, la 1,5 km de centru orasului Marmaris si 6,5 km de lcmeler. 

Cazare: Cladirea are 5 etaje si un total de 193 camere, din care:163 camere standard, 16 camere corner (pe colt), 7 junior suite, 4 executive suite, 1 royal suite si 2 camere pt persoane cu disabilitati. 
Zilnic se face curatenie in camera si se schimba prosoapele, iar asternuturile se schimba de 5 ori pe saptamana. Room service 24 cu plata. Nu au conexiune la internet in camera. Aerul conditionat are program minim 20 de ore pe zi.
Standard Room Sea view: sunt 60 camere standard cu vedere la mare care au aproximativ 20m2 si au o capacitate de cazare de 2 adulti si 1 copil si sunt dotate cu aer conditionat centralizat, telefon, baie cu cada, uscator de par, seif, minibar (cu plata), TV satelit, mocheta si balcon.
Standard Room Land view: sunt 133 camerele standard fara vedere la mare, care au aproximativ 20m2 si au o capacitate de cazare de 2 adulti si 1 copil si sunt dotate cu aer conditionat centralizat, telefon, baie cu cada, uscator de par, seif, minibar (cu plata), TV satelit, mocheta si balcon.
Family Room Land view: camerele familiale fara vedere la mare au aproximativ 40m2 si au o capacitate de cazare de 3 adulti si 1 copil si sunt dotate cu aer conditionat centralizat, telefon, baie cu cada, uscator de par, seif, minibar (cu plata), TV satelit, mocheta si balcon.

Facilitati: Babysitting, coafor, salon de infrumusetare, mini club, 3 restaurante interioare, 2 restaurante exterioare, 2 restaurante cu specific, 6 baruri, echipa de animatie, 4 sali de conferinta, doua piscine exterioare si o piscina pentru copii, internet. 


Plaja: Cu nisip si pietricele. Sezlongurile, prosoapele, umbrelele si saltelele sunt fara plata. 

Sporturi: Internet, sala de jocuri, darts, centru fitness, masa de fotbal, tenis de masa, biliard si baie turceasca sunt gratuite. Sporturile nautice si masajul se platesc.

   Parteneri:
Parteneri
Powered by MiniWeb.ro 2011
created by MiniWeb 2011