Disneyland

plane
0 €
Franta - Disneyland

Plecare din: Bucuresti - Otopeni
    
1347273612_hotel.jpg
  • 1347273612_hotel.jpg
  • 1347273612_lobby.jpg
  • 1347273613_camera.jpg

Cu un decor incantator in stil victorian si servicii la cel mai inalt nivel. Veti trai experienta anilor ’80 int-un loc privat si linistit, dupa ce va veti intoarce de la atractiile galagioase din cele 2 parcuri. Veti savura bauturi racoritoare intrega zi, iar micul dejun si ceaiul de dupa amiaza pot fi servite la Castle Club.

Oaspetii camerelor Castel Club si suite vor beneficia de serviciul VIP Fast Pass.

La micul dejun, turistii sunt intampinati de personajele din lumea Disney, iar la restaurantul “Inventions” cina poate fi servita in compania acestora.

Localizare: situat la intrarea in Parcul Disneyland.

Dotari camere: baie proprie, uscator de par, telefon, televizor, radio, aer conditionat,minibar, seif. Facilitati: room service 24 h, restaurant, piano-bar Fantasia, piscina interioara, jacuzzi, sauna, sala de fitness, baie cu aburi, centru wellness Celestia Spa, locuri de joaca pentru copii, sala de jocuri video (contra cost), „Minnie Club” pentru copii.

Toti copiii ajung la Disneyland Paris deoarece:

  • au gratuitati si reduceri, oferte speciale pentru distractie maxima in familie, copiii cu varsta de pana in 7 ani pot beneficia de gratuitate la cazare si intrari in parcuri.
  • prin intermediul partenerului nostru, AIR FRANCE, copiii pana in 12 ani vor plati doar taxele de aeroport.**
  • se vor intalni cu personajele Disney pe care le iubesc, vor face poze si vor primi autografe,
  • se vor distra in cea mai noua atractie : Toy Story Land,
  • se vor bucura de parade zilnica oferita ca urmare a aniversarii celor 20 de ani de la deschidere, incepand cu 01.04.2012 pana la 31.03.2013
  • au 2 parcuri magice care ii asteapta pentru Marea Distractie:

♪ Disneyland Park: copilul tau unde devine personajul principal al aventurii,

♪ Walt Disney Studios: Motor! Regie si magie pe platourile de filmare.

 ** AIR FRANCE: pentru sejururi cu data de incepere pana la 31.03.2013, copiii de pana la 12 ani beneficiaza de gratuitate (platesc doar taxele de aeroport).


Oferte speciale


Rezerva pana la data de 15 octombrie un sejur in perioda 8 noiembrie – 20 decembrie, sau pana la data de 30 noiembrie un sejur in perioda 4 ianuarie – 25 martie si beneficiaza de oferta speciala “2 nopti gratuite”.

Poti sa optezi pentru 4 nopti cazare si 5 zile tichete intrari in parcuri, la tariful de 2 nopti cazare si 3 zile tichete intrari in ambele parcuri (4=2) sau 5 nopti cazare si 6 zile tichete intrari in parc la tariful de 3 nopti si 4 zile tichete intrari in ambele parcuri (5=3) sau chiar si 6 nopti cazare si 7 zile tichete intrari in parcuri, la tariful de 4 nopti cazare si 5 zile tichete intrari in ambele parcuri (6=4).

   Parteneri:
Parteneri
Powered by MiniWeb.ro 2011
created by MiniWeb 2011