Aparthotel Green Life Resort 4*

car
0 €
Bulgaria - Sozopol
    
1310464601_hotel.jpg
  • 1310464601_hotel.jpg
  • 1310464601_piscina.jpg
  • 1310464601_getpoza.aspx

Localizare: in prima linie, la 300m de plaja si a fost construit in anul 2010.
Capacitate: un complex de cladiri a cate 4 etaje cu 32 studiouri, 31 Apartamente 1 dormitor, 10 Apartamente 2 dormitoare
Facilitati: doua piscine exterioare 220C cu sectiune pentru copii (suprafata 160 mp si 700 mp), salon de infrumusetare, fitness, masaj, restaurante, baruri, sky bar, cafenea, 5 lifturi, seif la receptie, conexiune internet wireless, magazin, bancomat, facilitati pentru persoanelor cu disabilitati, birou rent-a-car, programe de animatie pentru copii, spatiu de joaca pentru copii, patut pentru infanti, camera de joaca pentru copii, sala de sport, volei pe plaja, basket, teren de tenis, spatiu pentru mini fotbal, biliard, jocuri mecanice, zona securizata, zona de parc si gradini, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate garanta/rezerva din agentie).
Este acceptata plata cu cartile de credit!
Nu este permis accesul cu animale de companie!
Studio (45 mp): pat matrimonial, kitchineta cu / fara vase si tacamuri, ceainic electric, filtru de cafea, toaster, plita electrica, aer conditionat, aspirator, frigider, masa de calcat, fier de calcat, TV, telefon (doar linii interne), conexiune la internet, baie cu dus, balcon, stand uscator de rufe, podeaua este acoperita cu gresie si mocheta.
Apartament 1 dormitor (65mp): pat matrimonial in dormitor, canapea extensibila in living, usa intermediara intre cele 2 unitati, kitchineta cu/fara tacamuri, ceainic electric, filtru de cafea, toaster, plita electrica, frigider, aer conditionat, aspirator, TV, masa de calcat, fier de calcat, telefon (numai liniile interne), conexiune la internet, baie cu dus, balcon, stand uscator de rufe, podeaua este acoperita cu gresie si mocheta.
Apartament 2 dormitoare (85 mp): pat matrimonial / 2 paturi in dormitoare, canapea extensibila in living, usa intermediara intre unitati, kitchineta cu/fara tacamuri, ceainic electric, filtru de cafea, toaster, plita electrica, frigider, aer conditionat, aspirator, TV, masa de calcat, fier de calcat, telefon (numai liniile interne), conexiune la internet, baie cu dus, balcon, stand uscator de rufe, podeaua este acoperita cu gresie si mocheta. 
GRATUIT: piscina, sezlonguri si umbrele la piscina, fitness, conexiune WiFi, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate garanta/rezerva din agentie).

 

Info: distributia camerelor se face la receptie! Nu se poate solicita in avans cazarea intr-un anumit corp al complexului! Hotelul este in curs de clasificare la categoria de 4* de catre Autoritatea Nationala de Turism din Bulgaria

   Parteneri:
Parteneri
Powered by MiniWeb.ro 2011
created by MiniWeb 2011