Hotel Akrotiri 4*

plane
0 €
Grecia - Corfu

Plecare din: Bucuresti - Otopeni
    
1331287886_piscina.jpg
  • 1331287886_piscina.jpg
  • 1331287886_lobby.jpg
  • 1331287886_camera.jpg

Hotelul se bucură de una dintre cele mai incredibile locații din Corfu. Construit pe o peninsulă, toți oaspeții hotelului sunt privilegiați cu o panoramă asupra tărmului stâncos şi a Mării Ionice care taie respirația. De o parte şi de alta a  hotelului sunt aşezate două plaje de pietricele combinate cu nisip, plaja Agia Triada şi Plaja Rocky Beach, ideală pentru înot şi agreată de iubitorii de natură.

Toate camerele hotelului au vedere la mare!!

Locația: Hotelul se află situat in Paleokastritsa, la 20 m de plajă, la 22 Km de Corfu Town, capitala Insulei, la 23Km de aeroport, 200 m de centru scuba-diving, taverne, restaurante, magazine şi baruri la cateva minute de mers pe jos.

Facilități camere: Toate camerele  au bai spatioase, TV-satelit, radio, telefon, frigider, balcon, uscător de păr, aer condiționat inclus în tarif precum şi verande cu vedere la mare.

Activități: tenis de camp, tenis de masă, închiriere biciclete, centru de diving (200m), sporturi de apă pe plajă.

Piscina: 2 piscine, pool bar, snack bar, şezlonguri şi umbreluțe la piscină şi pe plajă.

Masa: mic-dejun în sistem bufet suedez, cină în sistem meniu cu 3 tipuri la alegere, specialități greceşti şi internaționale.

Divertisment: lobby cu salon Tv, seri de dans grecesc şi muzică grecească au loc de două ori pe săptămână.

Pentru familii: piscină pentru copii, loc de joacă în aer liber.

Alte facilități: beach bar, terasă, cocktail bar, room service, recepție, seif, exchange, serviciu rent-a car, parcare, magazin de suveniruri.

   Parteneri:
Parteneri
Powered by MiniWeb.ro 2011
created by MiniWeb 2011